News — godmorgennorge RSSHOI by Cottage Wool er publisert i siste nummer av Maison Interiør.

Les om det flotte herskapelig og elegante hjemmet til Nina Lunde i Maison Interiør magasin. På Instagram går hun under navnet @villafloris. Hun vant Gullfjæren for årets klassiske profil. Vårt delikate og myke lammeull´s pledd Diamant kommer fint frem og hever inntrykket på bildene av hennes vakre hovedstue. 

Continue readingNå lanseres HOI by Cottage Wool i Danmark

Vi er glade for å kunne fortelle at vi snart selges i butikker i Danmark også i tillegg til i over 17 butikker i Norge. Flotte og flinke Helle Jensen Agenturer har fått agentur på HOI by Cottage Wool i Danmark. Helle Jensen Agenturer har bl.a. annet agentur i Norge på de eksklusive Hemisphere skjerfene. Hun har drevet i bransjen i snart 20 år og er en meget erfaren selger av skjerf, sjal og klær. Det er med glede vi har fått Helle med oss på laget. Vi ser frem til å jobbe med Helle fremover og ønsker de danske kundene velkommen til oss.

Continue readingUllpledd Diamant - HOI by Cottage Wool på TV2 God Morgen Norge

Varme jordfarger og myke kvalitets produkter i hjemmene er en trend i tiden. Dette ble fremhevet av stylister på TV2 God Morgen Norge i dag 26.01.17.  Direktør for Norges Varemesse Grete Sivertsen hadde med seg ullpledd/-skjerf (Diamant, farge: Lysebrun) fra HOI by Cottage Wool på direktesendt TV i dag tidlig.Det er helt fantastisk for oss som ny bedrift og NY utstiller på Oslo Design Fair å få denne publisiteten så tidlig i prosessen.En stor takk til Norges Varemesse og Grete Sivertsen spesielt for at vi fikk denne helt fantastiske markedsføringen av vårt produkt. Stor takk også til stylisten som plukket ut nettopp vårt pledd (brukes som også som skjerf og sjal) til å få være med når årets trender skulle trekkes...

Continue reading