News — pledd RSSCottage Wool er utstiller på Oslo Design Fair 29.8.-1.9.2018

Kom å besøk oss på Stand B02-8 under Norges største varemesse for interiør og design. Vi utstiller vår nye kolleksjon av lammeull´s skjerf og pledd og vakre dekorputer. NYHET er elegante skinnvesker med 12 forskjellige farger i foret. Vi har også prøver på flotte ullgardiner til hjem og hytter. Velkommen innom for en hyggelig prat.  

Continue readingHOI by Cottage Wool er publisert i siste nummer av Maison Interiør.

Les om det flotte herskapelig og elegante hjemmet til Nina Lunde i Maison Interiør magasin. På Instagram går hun under navnet @villafloris. Hun vant Gullfjæren for årets klassiske profil. Vårt delikate og myke lammeull´s pledd Diamant kommer fint frem og hever inntrykket på bildene av hennes vakre hovedstue. 

Continue reading
Photo Shoot med fotograf Jon-Eirik Boholm

HOI by Cottage Wool var sist uke på photo shoot i nydelige nordnorske omgivelser i bygda Ersfjorden i Troms. Ull og arktiske omgivelser med sine majestetiske fjell og fjorder er en perfekt kombinasjon for fotografering. Og når modellen er uban og fotografen tryller fram de kuleste bilder, blir det ikke annet en megabra. Vi var med fotograf Jon-Eirik Boholm, som er en landskaps, bryllup, mote og produkt fotograf med base i Tromsø og hans assistent Geir-Inge Buschmann. HOI by Cottage Wool kjenner Jon-Eirik godt og elsker bildene han tar. Derfor var valget enkelt for oss da vi valgte fotograf. Jon-Eirik har bred erfaring og han har sin bakgrunn fra prestisjetunge Queensland College of Art, med fordypning i Creative Advertising og...

Continue readingHOI by Cottage Wool er utstiller på Bakgård festivalen

19. august 2017 er vi utstillere på Bakgård festivalen i Harstad i Nord-Norge. Det er ca. 100 utstillere på Bakgård Markedet og vi har stand nr. 15 i SNN bakgården. Hjerterdame Harstad fører HOI by Cottage Wool og selger våre produkter idag, her kan dere få kjøpt disse også etter at dette markedet tar slutt. Vi håper mange tar turen ut i det fine sensommer været som er meldt i Harstad i helgen og besøker oss og alle de andre flotte utstillerne som deltar.  

Continue reading