News — puter RSSHOI by Cottage Wool er publisert i siste nummer av Maison Interiør.

Les om det flotte herskapelig og elegante hjemmet til Nina Lunde i Maison Interiør magasin. På Instagram går hun under navnet @villafloris. Hun vant Gullfjæren for årets klassiske profil. Vårt delikate og myke lammeull´s pledd Diamant kommer fint frem og hever inntrykket på bildene av hennes vakre hovedstue. 

Continue readingBesøk vår PopUp Store i Veita shopping Tromsø uke 48-49

For første gang har vi salgsutstilling i PopUp Store. Dere finner oss i Veita Shopping Tromsø i uke 48-49. Vi ønsker alle i Tromsø riktig GOD JUL og håper så mange som mulig finner veien over til oss disse 2 ukene. Kom å kjenne på de deilige og myke ullskjerfene og delikate pleddene vi har i kolleksjonen vår. Vi har også skjerf til menn.  VELKOMMEN

Continue readingHOI by Cottage Wool er utstiller på Bakgård festivalen

19. august 2017 er vi utstillere på Bakgård festivalen i Harstad i Nord-Norge. Det er ca. 100 utstillere på Bakgård Markedet og vi har stand nr. 15 i SNN bakgården. Hjerterdame Harstad fører HOI by Cottage Wool og selger våre produkter idag, her kan dere få kjøpt disse også etter at dette markedet tar slutt. Vi håper mange tar turen ut i det fine sensommer været som er meldt i Harstad i helgen og besøker oss og alle de andre flotte utstillerne som deltar.  

Continue readingCottage Wool har stylet eksklusiv bolig på Sørenga

#propertyforsale Bolig til Salgs på maritime Sørenga i Oslo Sentrum. Visning nå i helgen se Finn-kode: 87440110. Boligen med fantastisk sjøutsikt ligger ved kaikanten på en av Oslos fineste adresser. Boligen er stylet med nyheter fra HOI by Cottage Wool. Nye varer inn i vår butikk kommer uke 25. 

Continue readingForhandlere av HOI by Cottage Wool

Du finner våre produkter i butikk flere steder i Norge.  Tromsø: Facebook: Bryggejentene e-mail: bryggejentene@gmail.com Harstad: Facebook: @HjerterDameHarstad e-mail: post@hjerterdame.no Bodø: Facebook: hos oss 2 e-mail: post@hososs2 Lillehammer: www.tendenza.no e-mail: tendenza.m.w@gmail.com Bergen: www.boligstylisten.no  Etne: Facebook: Etne senter Strømø møbel & interiør avd. Princess

Continue reading